Αναζήτηση Μάρκας
  Universal Inox

   

  Η τεράστια ποικιλία σε όγκους και σχήματα τελικών σιλανσιέ αλλά και εναλλακτικών απολήξεων καθιστά την Exhaust Center τη δυναμικότερη εταιρία στο customize του συστήματος εξάτμισης. Με περίπου 570 διαφορετικούς κωδικούς high-performance τελικών, καλύπτει τις ανάγκες κάθε οδηγού και προσφέρει λύσεις για τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων και όλα τα στάδια βελτίωσης.

   

  Τα τελικά είναι ελεύθερα, χωρίς διαφράγματα, ενώ κατασκευάζονται από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό χάλυβα 304. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στα υλικά του εσωτερικού μέρους (μόνωση). Επιλέγεται ο καλύτερος κεραμοβάμβακας, που αντέχει σε θερμοκρασίες έως 1.300οC, εξασφαλίζοντας έτσι μακροζωία στην εξάτμιση. Επιπλέον, οι κολλήσεις και το φινίρισμα των εξατμίσεων κινούνται σε κορυφαία επίπεδα, χωρίς αντίστοιχα το κόστος να είναι υψηλό.

   

  Η διαμόρφωση του ήχου της εξάτμισης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σχεδίαση του τελικού καζανιού. Με τις full inox steel 304 εξατμίσεις της Exhaust Center μπορείτε να έχετε έντονο μπάσο, δυναμικό ή χαμηλής έντασης ήχο.

   

  Η γκάμα περιλαμβάνει κυλινδρικά, οβάλ, τετράγωνα & πεντάγωνα σιλανσιέ, ενώ διατίθενται universal και bolt-on τελικά άμεσης τοποθέτησης.

   

  Τεράστια γκάμα τελικών σιλανσίε, που κατασκευάζονται αποκλειστικά από inox 304.

   

   

  Άμεση Επικοινωνία

  Κάντε κλίκ

  εδώ για να σας

  καλέσουμε τώρα ,δωρεάν!

  Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας
  
  Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.