Αναζήτηση Μάρκας

  Το τιτάνιο είναι ένα μέταλλο εξαιρετικής αντοχής και χαμηλού βάρους. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή χειρουργικών εργαλείων αλλά και πανάκριβων sport ρολογιών. Η χρήση του στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και περιορίζεται στα ακριβά μοντέλα υψηλών επιδόσεων.

   
  Επίσης, ορισμένοι upmarket οίκοι βελτίωσης κατασκευάζουν βελτιωτικά εξαρτήματα από τιτάνιο, όπως μπιέλες, βαλβίδες, ελατήρια βαλβίδων, δαγκάνες, άξονες μετάδοσης κίνησης, εξατμίσεις, ελατήρια χαμηλώματος κ.ά.
   
  Τα κράματα τιτανίου εξοικονομούν βάρος σε ποσοστό 40%-60% σε σχέση με τα κράματα χάλυβα, ενώ η αντοχή των κραμάτων τιτανίου στη στρέβλωση είναι τριπλάσια από την αντίστοιχη του ατσαλιού. Η χρήση του τιτανίου στην εξάτμιση προσφέρει εξοικονόμηση βάρους, αντοχή στο χρόνο και πρωτοποριακή εμφάνιση.
   
  Οι εξατμίσεις τιτανίου της Exhaust Center είναι πρακτικά αδιάβρωτες, αντέχουν σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες ακόμη και από τις steel inox 304 και διαθέτουν σχεδόν αόρατες κολλήσεις. Το επίπεδο φινιρίσματος των τελικών σιλανσιέ είναι κορυφαίο, ενώ υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι ανάλογα με τη διάμετρο και το σχήμα της απόληξης, καθώς και ένα τελικό Group N με καζάνι λίγο μικρότερου όγκου για να παράγει την ιδιαίτερη χροιά των συγκεκριμένων εξατμίσεων.
   
  Σωλήνες από 42 έως 70mm με ίσιες ή φαλτσοκομμένες απολήξεις
  Άμεση Επικοινωνία

  Κάντε κλίκ

  εδώ για να σας

  καλέσουμε τώρα ,δωρεάν!

  Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας
  
  Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.