Αναζήτηση Μάρκας

Citroen C2 VTS

Citroen C2 VTS

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Η Exhaust Center καινοτομεί παρουσιάζοντας ένα bolt-on ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης για το γρήγορο μικρό της Citroen, που αυξάνει την ιπποδύναμη από +10 Ps έως +12 Ps. Το σύστημα αποτελείται από χταπόδι 4-2-1 με δίχαλο, μεταλλικό αγωνιστικό καταλύτη 200cpsi, μεσαίο και τελικό σιλανσιέ. 
 
R&D
 
Το ολοκληρωμένο σύστημα εξάτμισης για το C2 VTS αποτελεί μία από τις τελευταίες δημιουργίες της Exhaust Center. Σχεδιάστηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ εξελίχθηκε πάνω στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια δυναμόμετρου. Για την κατασκευή χρησιμοποιείται inox 304, ενώ η χρήση αυτογενούς συγκόλλησης Tig, εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο συγκόλλησης και εξαιρετική αντοχή. 
 
Customizing
 
Παρέχεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε την εξάτμιση στις προσωπικές σας προτιμήσεις, έχοντας επιλογές στον τομέα της εμφάνισης αλλά και του εκπεμπόμενου ήχου. Διατίθενται στρογγυλές inox απολήξεις με διάμετρο 70-76-90-101mm & τιτανίου με διάμετρο 90-101mm. Αν επιθυμείτε έντονο και δυναμικό ήχο, προτείνεται η τοποθέτηση κυλινδρικού τελικού σιλανσιέ όγκου 5,5 L, ενώ για χαμηλότερης έντασης, και πιο ραφινάτο, μπάσο ήχο προτείνεται τελικό σιλανσιέ όγκου 11,2 L.
 
Διαβάστε επίσης
Άμεση Επικοινωνία

Κάντε κλίκ

εδώ για να σας

καλέσουμε τώρα ,δωρεάν!

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το newsletter μας

Κατασκευή ιστοσελίδων: ATnet Communications Α.Ε.